logo
Follow Galleri NB on Artsy
Bookmark and Share

galleri NB gjorde det godt på Art Vilnius 2013

Oprettet af: Galleri NB Viborg
05-07-2013 13:10

Vilmantas og Paul Smulders tog storsmilende imod mig da jeg kl. 1natten til onsdag d. 26 juni ankom til Vilnius med SAS – kun halvanden time forsinket).

Begge bedyrede, at smilene skyldtes, at jeg havde lovet dem en stor fadøl i Vilnius, hvis de hentede mig.

Men jeg tror også, at de var stolte og glade over, at de i løbet af tirsdagen havde hængt hele vores udstilling op på Art Vilnius. I hvert fald  mødte jeg op på standen næste morgen, og alt så perfekt ud. Intet skulle ændres…..

Det er en af de flotteste ophængninger vi har haft på kunstmesser overhovedet.

 

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description

Some description
I indgangen til standen hang Hugo Tieleman og Vilmantas malerier, og på de fire inderste vægge hang Paul Smulders, Jacob Brostrup, Andrea Damp, Marius Martinussen og Sergei Sviatchenko.

Efter en hektisk åbning onsdag aften, hvor Vilmantas og Marius Martinussen fik røde prikker på, blev torsdag og det meste af fredagen lidt stille.

Til gengæld kom der mange besøgende resten af weekenden. Især Vilmantas trak mange ind på standen. Han er meget kendt i sit hjemland, og derfor måtte han alle dagene tage imod mange håndtryk og deltage i mange samtaler – hvilket absolut ikke så ud til genere ham.

Umiddelbart er det ikke en kunstmesse med et stort salg, men også i Litauen findes der en række samlere, som viser stor interesse for kunsten, og vi fik værdifulde kontakter, som vi glæder os til at kunne se både i Litauen og Danmark, når deres favorit kunstnere udstiller hos os.

Alt i alt en stor oplevelse for os, og kunstnerne fik samtidig meget stor anerkendelse for deres værker.

Thorkild NB Nielsen